Jobbat

Så, nu har jag jobbat en hel dag,och det gick ju bra det med. Och ikväll ska Jaja och jag träna. Hej och hå! Så jag snabbar mig hemåt och så kommer hon och hämtar mig. Hur har det gått för er att jobba igen efter långledigt? 

4 reaktioner på ”Jobbat

  1. Räknar neråt mot helgen som också är 4 dagar lång…… sen 3 arbetsdagar, 2 dagars helg, 5 arbetsdagar, 2 helg, 3 arbetsdagar, 5 lediga dagar, sen 4 arbetsdagar….. hur långt fram vill du att jag ska räkna???

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s