Grått

Idag är det grått och på radion sa de att det ska regna. Och det behövs verkligen! Och är det ändå grått så kan det lika gärna regna, rejält. Det är så torrt ute, och vår gräsmatta skulle absolut behöva en rejäl rotblöta. Till och med jag,  som älskar solen, inser att vi behöver regn nu. Det ni! 

Inorse vaknade jag nån timme innan klockradion skrällde igång. Hjärnan hade fått för sig att det var dags, så den liksom kämpade sig upp till vaket tillstånd. Helt i onödan! Självklart somnade jag om. Och så fick jag göra om proceduren när det väl var dags…. Gäsp!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s