Nya lokaler 

Vi börjar komma i ordning mer och mer på jobbet.  Igår kom fatboy-säckarna på vår avdelning, som ni såg. Och nu är lounge hörnan vid fika/lunchrummet klar.  Dämpad belysning, en stor hörnsoffa, en massa puffar och flera fåtöljer. Så fint, och mysigt att sitta där på rasten. Kunde tyvärr inte fota då det satt folk där när jag gick hem. Men det är fint, ni får tro mig på mitt ord! 

Det kom verkligen en del regn, men nu skiner solen här igen.  Men det såg väl inte ut att bli så där enbart soligt till helgen. Men prognosen kan ju hinna ändras! Men man kan ju hoppas på uppehåll i alla fall.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s