Gå ner för trappor

Igår när jag gick ut för att vänta på Jaja som skulle hämta mig så sken solen. Och det regnade. 

Så jag solade, i regnet! 

Body Pumppasset är så himla tufft! Vi har bara gått 3 gånger,  med igår, så igår var jag smart och tog bara lätta vikter. Insåg att jag måste få in tekniken ordentligt och orka alla repititioner helst. Och ändå var jag heeeelt slut och darrig efter passet! Och idag var det skakiga ben som gick nerför trappor! Först de hemma i trappen,och sen en lång en ner till perrongen i tunnelbanan.  Och då skulle jag dessutom skynda mig, för tunnelbanan stod inne. Aj, aj, aj! 

Det lär bli värre innan det blir bättre….

4 reaktioner på ”Gå ner för trappor

  1. Du vet att bästa boten mot träningsvärk är mer träning?? 😉

    Bara att springa upp och ner för trappen hela eftermiddagen med andra ord…

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s