Ruskig

Idag efter jobbet var jag på en outlet. Men jag köpte faktiskt inget även om de hade en hel del! Men ändå inget som jag tyckte att jag verkligen villhövde. Så jag tog bussen till Hötorget och satte mig ett tag på Haymarket. 

Smarrigaste mackan! Satt ett tag och drack upp mitt te sedan och läste lite. Sen knatade jag in på Sergelbiografen. Såg att Get Out skulle börja strax så jag köpte en biljett, popcorn och en läsk.

Så mysigt att få på en spontan-bio! Trodde jag, ja! Den var ju skitläskig! Jag trodde den var otäck för att den är rasistisk. Men den var en riktig skräckis. Jag är ganska tacksam att det inte var mörkt när jag kom ut!! 

2 reaktioner på ”Ruskig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s