Jag idag: en enda vandrande träningsvärk

Jobbar sent idag och vaknar med grym träningsvärk. Typ överallt! Äter frukost och läser bloggar och hade tänkt vika tvätt.  Det är ofta jag tänker vika tvätt… Det är tanken som räknas! Men så kommer jag på att jag nog ska gå och få en massage istället. 

Knatar iväg till thaisalongen och lägger mig ner i ett dunkelt rum med thailändsk populärmusik i högtalarna. Och får världens bästa massage! Så himla skönt!! Känner mig som en ny människa efter den behandlingen. Så nu orkar jag jobba kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s