Student

Igår tog Fastersfina studenten!

Jag jobbade ju till 20.00 så jag kom dit ganska sent, men ville ju självklart fira henne. Kallt som attan var det, så vi var både inne och små stunder ute i partytältet. Kan inte fatta att hon är så stor! Vart har åren tagit vägen?  Nyss var hon en bäbis med världens goaste fläskkorvslår! 

Högst oklart vad Fia håller på med… Men kul hade vi!

Till Slut tände Bror en brasa så vi kunde tina upp lite. Skönt!! 

När jag satte mig i bilen för hemfärd så började det skymma lite, så jag var uppmärksam så det inte skulle springa rådjur eller nåt över vägen. På en 70-sträcka där det bara var enfiligt så ligger jag strax över 70 och en taxi från 020 kör upp bakom och lägger sig så nära så jag inte ens kan se hans front i backspegeln. När han inte ökar avståndet så trycker jag till på bromsen så att bromsljuset blinkar till. Det brukar vara ett bra sätt att få den bakom att öka avståndet. Inte den här gången… Det enda som hände var att dåren blinkar med helljuset! Jag ökade inte farten, tvärtom! Jag saktade ner till 50. Då sätter han på helljuset och låter det vara på. Då saktade jag ner lite till. Då bländade han av, och jag ökade till 55. Han ökade aldrig avståndet, dock,så jag höll den farten tills det blev tvåfiligt, då ökade jag snabbt och la mig i höger fil. Han kom på efterkälken men var ju så klart tvungen att köra om och då tutade han. Härligt med yrkeschaufför som är så proffsiga! 

6 reaktioner på ”Student

 1. Vet i katten om jag inte hade meddelat taxibolaget detta. För de vet ju vart deras chaufförer har för resor och ungefärliga tider så de borde kunna lista ut vem det är. Sen hade jag nog överdrivit min rädsla för att bli påkörd bakifrån lite grann. Bara för att och fråga om det kanske vore bättre att fråga polisen vad du ska göra istället…..

  Gilla

   1. Ett proffsigt Taxibolag vill veta sånt här. Dom vill inte ha såna förare
    Svårt att kommentera hos dig nu. Texten får inte plats….

    Gilla

 2. Skrev på min telefon. Efter några rader med text så flyttas fälten där man ska fylla i namn och mailadress upp, så man kan inte skriva mer…
  Kan ju iof vara så att jag blev för långrandig…:)
  Det blir inte alls så när jag nu skriver på datorn

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s