Sprattelgumma

Att sova bredvid en så liten person borde knappt märkas. Borde… Men den här lilla personen sover som en sprattelgumma. Det far ut en fot, sen kommer ett knä. Och en arm. Och hon vill gärna ligga mitt i sängen, det lilla livet. 2 gånger har jag vaknat av att jag balanserar ytterst på kanten, så jag har fått puffa henne åt sidan och flytta in i sängen. Och sen alla gånger då det kommit kroppsdelar farandes och tjongat in i mig. Men hon har sovit gott! Vid 20 sa hon att hon var trött och ville sova, och hon vaknade strax efter 8 imorse. Så det var skönt, inte så jättetidigt. 

Nu har vi ätit frukost och ska väl kanske ta oss ut en stund. Inget väder som direkt lockar till utevistelse i och för sig…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s