Som en liten gumma kan gnoooo

När solen försvunnit från balkongen igår så gick jag in och tog fram städattiraljerna.

Tog bara dammvippa,  ingen trasa, men den funkar rätt bra faktiskt!

Och så fram med dammsugaren. Kom på den geniala idén att ta munstycket med den lilla borsten och dammsög bordet och bänken ute på balkongen. De var täckta i frömjöl och det brukar vara knepigt att få bort. Särskilt på bordet som ju är flätat. Men att dammsuga med borsten gick ju superbra! 

När jag var klar så satte jag igång med badrummet. Duschkabinen är nu genomskinlig igen! Sedan satte jag mig på balkongen igen med en lattekaffe och en bok. Så skönt! Och nu är det fint hemma! Undanplockat, ingen tvätt som ligger och dammfritt! Känns bra!

4 reaktioner på ”Som en liten gumma kan gnoooo

  1. Du är välkommen hem till mig! Jag valde att jobba i trädgården istället för att städa i helgen som var…. Mycket roligare

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s