Vädret

Igår var det strålande sol och klarblå himmel när jag gick hemifrån. Alltså trippade jag ut i capribyxor,tunn blus och mina grå slip in-skor. Blev lite misstänksam när jag såg flera personer i regnjacka och gummistlvlar på tunnelbanan. Och mycket riktigt,några timmar senare vräkte regnet ner! Blåste halv storm gjorde det oxå. Jag blev snabbt plaskblöt om fötterna.  Som tur var hade jag paraply i väskan,  men det är inte helt lätt att manövrera i halv storm. Idag är det ingen sommarhetta ute heller,  och det är ganska mörkt på sina håll på himlen. Så det kan nog tänkas bli likadant idag. 

Även om det regnar så skulle jag önska att det var lite varmare. Så man slipper ta på sig en massa kläder. Det lär ju dröja innan det blir varmt i vattnet annars. Och jag vill ju bada!

2 reaktioner på ”Vädret

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s