Hunnit med

Trots att jag suttit ganska många timmar på balkongen så har jag hunnit med att ta hand om disk, vika tvätt, bädda rent i sängen, ta bort hår på benen och fixa naglarna. Fast benen fixade jag medan jag satt på balkongen. Men det känns bra att ha fått en del gjort! 

Jag har oxå skrivit ett blogginlägg som Fitrerbittan ska publicera på sin blogg.  Hon har gett sina läsare olika rubriker som vi skulle skriva nåt om. Kul idé!  Vet inte när hon kommer publicera mitt inlägg, men in och kika på hennes blogg om nu vill läsa gästbloggare!

6 reaktioner på ”Hunnit med

  1. Det ska bli roligt att läsa alla gästbloggares inlägg hos fitterbittan. En kul ide’! Jag beundrar er som vågar och kan skriva…

    Gilla

  2. Jag är alldeles tom i huvudet och har inte fått ur mig ens en början på ett inlägg. Men vi får väl se om jag kommer på något.

    Gilla

  3. Hmm måste få tummen ur och sätta mig ner och skriva mitt. Undrar om man skulle leta rätt på lite bilder från dotterns hamster…… den sprang ju också en massa utan att komma fram. Missförstå Victoria helt liksom fniss

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s