Bil i rusningstrafik

Idag var jag tvungen att ta bilen till jobbet. Så jag styrde kosan genom stan imorse.  I sakta mak… så när jag väl kom fram hade det tagit längre tid än det brukar att köra så dags till jobbet. Och då var firmans platser slut.  Eller, de var ju så klart kvar, men det stod bilar på alla redan. Så efter att jag kört fram och tillbaka på ett antal gator så hittade jag en lucka att klämma in bilen i. För det facila priset av 130 kronor fick jag stå där tills jag slutade jobba. 

Klockan 16 när jag skulle åka till frissan så var det ÄNNU mer trafik! Jag vet inte hur lång bit jag kröp fram i knappt 10 km/h. Knappt så det går att köra så sakta. Men jag kom till slut fram och kunde sjunka ner i stolen hos Yvonne.

När hon blött mitt hår och kammat det så satte  det igång att vräka ner så hon kastade sig ut på balkongen för att dra för fönstren så det inte skulle regna in. Jag tyckte kanske att jag såg en aning kul ut!! 

Fixade fransar och bryn oxå. Och som vanligt blev det så bra när det var klart!

Yvonne älskar blommor!

Vackert va?? 

4 reaktioner på ”Bil i rusningstrafik

  1. Galet mkt trafik igår. Jag lämnade ändå jobbet vid 15:15 men redan då var det stopp på både Essingeleden och genom stan. Eller ja, rullade precis som du i ca 10 km/h.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s