Slapparkväll

När jag kom hem igår så bara packade jag upp varorna, skrev en kom-ihåg-lista till lördag och sen la jag mig i soffan och läste. Så skönt! Jag slutade tidigt så det blev en ganska lång och skön kväll. Jag avslutade med att titta på Under samma himmel. Tycker den serien är bra! 

Nu sitter jag på tunnelbanan och är på väg till jobbet. Utan att, vad jag vet i alla fall, ha glömt nåt. Så ingen akutspurt den här morgonen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s