Toalett

I serien med bilder inifrån toaletter på mitt jobb har turen nu kommit till den här bilden:

När man ser den kan man ju lätt tro att jag jobbar på sjukhus eller liknande. Det gör jag alltså inte. Jag är,  sedan länge, en kontorsråtta. Men inte ens när jag faktiskt gjorde det, jobbade på sjukhus alltså, hade vi så noggranna instruktioner ovanför handfaten! 

På min arbetsplats är arbetsgivaren uppenbarligen väldigt rädd för att vi ska smitta varandra med diverse hemska åkommor! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s