Varm kväll

Igår slutade jag 17, åkte hem, gick genom centrum och hemåt. Och hemma snappade jag åt mig inköpslistan (som borde ha varit med på morgonen….) och knatade tillbaka upp till centrum.

Sen handlade jag till morgondagens släktträff. 2 tunga kassar, så armarna kändes 2 meter långa innan jag var hemma med allt. Får väl se det som smygträning!

Hemma igen så packade jag in alla varor i skåp och kyl, sen hällde jag upp ett halvt glas sangria och satte mig på balkongen med min bok. Underbart att sitta ute och det är ljummet!! Satt där ganska länge och bara njöt och kände ett inre lugn! Gården var full av ungar som lekte och tjoade. Precis som det ska vara!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s