Resår i tiden?

Igår jobbade jag ju 14-20, och de timmarna brukar oftast rinna iväg rätt snabbt. Inte igår…

Tiden gick så L Å N G S A M T. Det var som om nån satt resår i varje minut så att de blev minst dubbelt så långa! Vid 17 började jag kolla om det var dags att gå hem snart. Det var det ju inte. Inte alls, faktiskt.

Nåja, till slut var det i alla fall dags att bege sig hemåt, och jag landade hemma i soffan vid 21. Det kändes skönt! Av nån outgrundlig anledning var jag trött och seg, så jag utförde inga stordåd när jag kom hem. För det gör jag ju oftast annars…

Nu ska jag ta och sno ihop en sallad, göra en dressing och så packa med mig det jag ska ha med till festen och så åka och plocka upp Kussesin och sen ska vi fixa iordning innan gästerna kommer.

Jag ska fota under eftermiddagen och festen så ni får vara med! Ha en bra lördag så länge så hörs vi senare!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s