Lång busstur

Jag bestämde mig för att t bussen vid jobbet för att vara ovan jord. Den tar visserligen lite längre tid,men jag hade ingen brådska. 

Och det var tur.. Vid en gata stod en stor långtradare som fått problem och kom inte därifrån. Så bussen fick ta en omväg. Så vi fick en extra tur! Men, som sagt,jag hade ingen tid att passa, så jag satt och tittade ut på allt vi åkte förbi,folk som gick sommarklädda och buskar och träd som grönskar och blommar. Ganska trevligt! 

Jag gick av på Hötorget och knatade in på Zara på Drottninggatan. De kläderna jag ville prova fanns inte där heller.  Bara jackan. Typiskt! Men å andra sidan blir det ju billigare så här! Fniss!

Sen var jag hungrig så jag satte mig på Haymarket och tog deras goda ägg- och avokadomacka och en kopp te. Bläddrade i DN och tittade på folk. Mysigt! Nu är jag på väg hem. Ska köpa mellanmål att ha med till jobbet på vägen, bara.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s