Ljumma kvällar

När jag hade kört hem Wilburs föräldrar igår så åkte jag hem och tog med en tallrik sallad ut på balkongen och satte mig och åt. Det är verkligen underbart att det äntligen är varmt, även när solen inte ligger på mot balkongen!  Jag satt och åt och läste söndagsbilagorna och bara njöt. Sen vattnade jag alla växter, både inne och ute. Jag har märkt att även när det har regnat så behöver jag vattna.  Blomlådorna hänger på insidan av räcket och visst blir de blöta, men jorden brukar ändå vara torr. Märkligt nog. 

Både idag och imorgon jobbar jag 7.45 till 17. Det är det tråkigaste passet. Känns så himla långt! Ändå jobbade jag alltid 8-17 på mitt förra jobb, men nu har jag blivit bortskämd! Tur att jag trivs på jobbet,i alla fall!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s