Väl använd tid

Idag börjar jag 14, och jag har hunnit en hel del på förmiddagen! 

Igår tvättade jag en maskin. Och idag, hör och häpna, vek jag den tvätten!

Jag tog ur sängkläderna när jag gick upp och satte igång en ny laddning tvätt. Och så vek jag, som sagt, gårdagens tvätt. Och packade för midsommar.

När jag dessutom fixat räkningar och gjort en ansökan om autogiro för bredband och TV, och vattnat alla blommor, så satt jag en stund och läste på balkongen. Tog med den där drickan ut.

En sån kommer jag aldrig köpa igen. Det var det äckligaste jag druckit!!! Tog 2 små klunkar, sen hällde jag ut resten. Fy!  Undrar om det är någon som faktiskt tycker den är god? Urk!!

Sen duschade jag och knatade upp till centrum och åt lunch, och nu sitter jag på tunnelbanan på väg till jobbet. Mitt emot mig sitter en man som flåsar och är så andfådd att jag först tänkte att han sprang till tunnelbanan. Men nu har han åkt flera stationer, och låter fortfarande som en blåsbelg. Rätt som det är så tystnar han, och sen sätter han igång likadant igen. Läskigt!

2 reaktioner på ”Väl använd tid

    1. Här stryks V Ä L D I G T sällan!!
      Han kan ha haft det, så klart. Men han verkade inte ha svårt att andas, och inte pep det om honom. Han bara andades fort och högt, som när man sprungit. Men nåt problem måste han ju ha haft, stackaren.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s