Ett inlägg från Thord

 

 

Jag kan beskriva hur lägenheten ser ut här (så blir det ett litet inlägg till).

Jag bor i en etta med kök på ca 47 kvm på tredje våningen  i ett fem våningshus mitt i centrum av bila Tserkva.
Det är en vanlig standard lgh så ”alla” ser ut så här.
Du kommer in i en möblerbar hall som är ca 10 kvm. Efter den kommer köket på ca 15-17 kvm. Det ända som är lite annorlunda i köket är att det finns gasspis och inte elspis. Annars ser det ut som i vilket Svenskt kök som helst. Det ä väldigt populärt med hörnsoffa och pallar som ”köksstolar” (Svenska stolar med ryggstöd och stoppning är mera ”finmöbler” i matsalar.)
Men tillbaka till ytterdörren. Till vänster är  badrum och toa. Men det är separata rum. I badrummet finns allt utom toa, när du behöver gå på toa så är det ett eget litet rum bredvid och det ”jobbigaste” är att det inte finns handfat inne på muggen. Så du gör vad du ska och går till badrummet och tvättar händerna (jag har fortfarande inte vant mig vid det).
till höger om ytterdörren ligger vardagsrummet och balkongen.  Vardagsrummet är långsmalt och den ena kortväggen är yttervägg (jag hoppas att ni förstår vad jag menar). Balkongen då. Den är som vilken balkong som helst. Det enda ”speciella” med den är väl att den är inglasad, men det är ca 99% av alla balkonger i staden.
Men det bästa och det sämsta är att när du köper en lägenhet, då köper du verkligen den! Du är ansvarig för allt och kan i stort sätt göra vad du vill med den. Jag har till och med sett en lägenhet (högst upp i huset) där dom hade satt in en kamin i vardagsrummet!!
Men det slutar jag här, men som vanligt. Ställ frågor, jag svarar så gärna på allt 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s