Slut i rutan

Jag är helt slut i huvudet! Dels är det fullt upp på jobbet och dessutom så har det börjat ett helt gäng sommarvikarier. Och självklart frågar ju de en massa. Vilket är både helt självklart och kul. Men tröttande…

Man får skärpa till sig och förklara så bra man bara kan. Vi minns ju alla hur det var att vara ny, så man vill ju verkligen peppa dem så att de växer och lär sig. Och då måste det få ta lite tid!

Nu ska jag hem och fixa lite inför nästa vecka. Ta lite i taget, tänkte jag. Bland annat tänkte jag att jag ska köpa hem några öl, jag har för mig att Jim dricker öl. Så det kan väl vara bra att ha några stycken, även om vi mest kommer vara ute och ränna. Och så tänker jag köpa en till Sangria,  det måste jag ha hemma ju! 😊 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s