Fat boy

Igår trippade jag iväg till jobbet i klackskor och klänning. Klänningen har slitsar på båda sidorna, så man får se upp lite när man sitter.  Annars blir man tant Raffa.  Eller inte….

Utan att tänka mig för,  uppenbarligen, så sätter jag mig i en av våra saccosäckar/fat boys på min rast. Hmmmmm,  hur smart var det??? Man kan ju knappt ta sig upp ur dem, de bara säckar ihop när man tar spjärn! Och med platta skor och byxor på sig går det ju ann. 

Direkt när jag sjönk ner i den insåg jag mitt misstag. Och innan jag hann komma på en bra plan så kommer en, manlig (så klart), kollega och sätter sig i den bredvid mig! 

Jag ser mig själv börja brottas med säcken, för att slutligen kravla mig upp på alla 4 med ändan i vädret och kjolen uppkorvad i midjehöjd! Kan inte påstå att jag satt avslappnat och njöt av den rasten.

Till slut är jag ju ändå tvungen att ta mig därifrån. Jag lyckas, trots allt, ta mig upp med någon slags värdighet i behåll och ler lite generat mot kollegan medan jag rättar till klädseln och går till mitt skrivbord igen.

Idag har jag stadiga skor och byxor.

9 reaktioner på ”Fat boy

   1. Tråkfia! Sånt måste du ju tänka på! Jag är säker på att alla här vill se det. Så i morgon sätter du på dig samma kläder och gör om och gör rätt 😀 😀

    Gilla

 1. Men på riktigt, varför skaffar man Fatboy till vuxna människor på en arbetsplats?
  Jag vet, det är ju skönt när man väl sitter i dom, men jösses, ner och upp…och att klä sig efter det är ju galet.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s