Blandade känslor

Det är både skönt och tomt att ”få tillbaka” sitt hem när man haft gäster. Verkligen blandade känslor! 

När jag släppt av Jim på Arlanda och satt i bilen på väg hem så bestämde jag mig för att åka till Ikea. Ville kolla efter den runda mattan. Den rosa var verkligen en perfekt rosa nyans! Tyvärr så fanns den bara i den mindre storleken. Men jag köpte den, man får lämna tillbaka den, bara lappen sitter kvar.

Skulle ju helt klart se bättre ut med en större! Men jag tror ändå att jag behåller den. Kanske köper en till och lägger dem bredvid varandra. Ska fundera på det!

Nu sitter jag med frukosten på balkongen. 

Om ett par timmar kommer M, som jobbar precis bredvid mitt hus, och äter lunch med mig. Sen drar vi till landet när hon slutar jobba. Myshelg i stugan som avslutning på min semester och början på hennes!

2 reaktioner på ”Blandade känslor

  1. Åter till verkligheten med andra ord. Mormor sa att det är så trevligt med gäster men kan vara ack så skönt när de åkt…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s