Julklappar 

I lördags när M och jag var inne i Arboga så köpte jag årets första julklapp! Hittade en grej som jag tyckte passar till Kris! Då är det lika bra att passa på. Så känn ingen stress, men har ni köpt nån än? ? 😉

Igår slog jag i en nagel, men jag tyckte den verkade klara sig. Det hade den inte… Idag fastnade jag i där den gått av så den rök.

Varför går alltid naglar av så långt ner??? Får klippa ner de andra oxå, ser helt knäppt ut med de andra långa och en superkort.

Idag börjar jag jobba klockan 14, så frukost framför datorn och sen knatade jag till thaisalongen för 1 timmes massage. Så himla skönt! ! Hon är verkligen duktig. Tyvärr så tuggade hon tuggummi och smaskade hela tiden. Får erkänna att det inte direkt förhöjde mysfaktorn. Fniss!

12 reaktioner på ”Julklappar 

 1. Tyckte du klarade nageln rätt bra trots allt. Mina tendera till att gå av några mm längre ner. typ halv cm…… DET gör ONT!

  Gilla

   1. Presenter köper man när man hittar dem. Sen om det blir julklapp, födelsedagspresent eller bara present för att man kan och vill är rätt oväsentligt…… 😉

    Här fyller dock 70% av dem som får något år på hösten. Så det händer att man köper födelsedags present typ på mellandagsrean 😉

    Gilla

   2. Det är de bästa presenterna. Och alltid välkomna. De övriga kallar jag pliktpaket……

    Gilla

 2. Sen köper vi inte så mycket julklappar lr ja jag köper ju en del iaf fast bara till alla barnen, vilket blir några st då syskonbarnen har 4 plus ett x-tra barn, sen blir det till gudssonen och då blir det något till hans syster med och sen även till 2 kusinbarn brukar det med bli till, även om de 2 sista oftast inte hinner få sina paket förräns den ene fyller år i början på feb 😀

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s