Blixten

Igår var jag snabb som blixten iväg från jobbet! Hann med en tunnelbana tidigare mot vad jag brukar. Och så in och köpte frukostbröd och mjölk och järnet hem. Hann fixa lattekaffe och sätta mig framför TV:n lagom tills Arvingarna började. 

När jag kollat klart på det så kom jag att tänka på en annan serie, Under samma himmel. Den var det länge sen jag såg. Jag har glömt vilken dag den går. Eller gick, kanske? Får googla och se om den går fortfarande och i så fall vilken dag och vilken kanal. 

På radion imorse så sa det att det bara var ca 16° i vattnet. Tror det var nåt bad inne i stan de mätte. Mitten av juli, och knappt badbart!  Var har den globala uppvärmningen tagit vägen? Har den hoppat över Sverige?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s