Meh…?!

Som ni kanske förstått så äääälskar jag sovmorgnar. Avskyr att gå upp tidigt! Idag skulle jag börja 8.15. Men jag gav mig av tidigt, för det är reducerad trafik på en av tunnelbanelinjerna. Men jag prickade in an avgång så det tog lika lång tid som det brukar. Så jag var på jobbet redan klockan 8.

Startar upp alla program och däribland schemat. Och ser att jag börjar 8.45… Jag undrar ha sovit en hel timme till!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s