Tjusigt

När jag var barn så var min pappa bilmekaniker och mamma sjukpensionär. Inte så himla tjusigt, precis. Min moster jobbade som sekreterare på kontor. Hade fina kläder på sig. Så jag trodde det var lite fint att jobba på kontor, lite tjusigt,  så där.

Nu jobbar jag ju själv på kontor. Och jag minns när jag gick från att jobba på förskola till att börja i växel. Då tyckte jag att det var oerhört tjusigt och fantastiskt att ha ett eget skrivbord och gå ut och äta lunch varje dag!  Att inte kasta i sig sin egen mat samtidigt som man matade minst 1 barn, en annan nös i ens tallrik och en tredje bajsade mitt i lunchen. Himmelriket!

Men jag tycker inte längre att det är så värst tjusigt och glamoröst att jobba på kontor. Så här jobbade jag och kollegan idag.

Kände mig mest som att jag gått i pappas fotspår och blivit bilmeck! 

Idas bord gick inte att varken höja eller sänka, och jag sa att det kanske var glapp i nån sladd. Så vi kröp in och försökte jämföra med alla sladdar som satt under mitt bord, med dem under hennes. Men vi fick det inte att funka!

Så hon ringde Servicecenter som skickade upp en snubbe. Han fixade det på 1 minut! 

-Vad var det för fel, frågade jag.

-Sladden hade åkt ur och låg på golvet, svarade han och log.

Men va f*n, vi var ju på golvet!?! Vi lät bli att nämna det.

4 reaktioner på ”Tjusigt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s