14 reaktioner på ”Stiltje

 1. Morrn.
  Här händer inte så mycket heller, jag springer runt och köper halva stan känns det som. Jag flyger nämligen hem igen för sista gången (hoppas jag) på lördag, och det är en massa saker som är beställda. Bland annat ”ryska ägg” och det kan man ju tro att det skulle vara lätt att få ta i, men nej du, det är mest till påsk sånt finns. 😦

  Gilla

   1. Jupp jag behåller lägenheten i Sverige. Både som lantställe och som en trygghet. Jag ska prata med hyresvärden om att hyra ut den i andra hand 🙂
    Äggen är klara, jag hittade en snäll butiksägare som kilade ner i källaren och hämtade upp det som fanns där. Nu tror jag att jag är helt klar med alla inköp, men det kommer att bli spännande med vikten i väskorna… hahaha

    Gilla

   2. Vad bra!! Lycka till med allt, och hoppas du får hyra ut i andra hand! Ett tips är att hyresgästen betalar hyran till dig och du till värden. Då vet du att den blir betald. 😉

    Gilla

 2. Bjöd med mig ena systern till Stålboms för att se /lyssna på Ola Salo då hon jag skulle gått med fick migränanfall så messade syrran o frågade om hon ville med, annars hade jag sålt biljetten o mött upp några andra tjejer där som jag visste skulle dit med

  Tur jag var där vid öppningsdags när biljetterna släpptes för för biljetterna tog slut på 35 min, när de släpptes i början på maj, köpte även biljett till Eva Dahlgren samtidigt som uppträder i Augusti

  Blev en hel del musik nu under vår/sommar

  Patrik Isaksson
  Miriam Bryant
  Ola Salo
  Timo Räisanen
  Eva Dahlgren
  Per Gessle

  Hälften avklarade och hälften kvar 🙂

  Gilla

  1. Glömde ju att jag, systern, 2 av hennes barn, 2 av barnbarnen, 1 kompis med min gudson var och tittade på Pippi med nu i sommar 😀

   Vi har en som sätter upp en Astrid Lindgren teater varje sommar som brukar vara jättebra ( tur systern har barnbarn som gillar Pippi och alla Astrid Lindgren filmerna som gärna går på teater ❤️❤️ )

   Gilla

   1. Riktigt så här många konserter brukar det inte bli, men blev så iår bäßt av allt e att de flesta är på hemmaplan, bara Per Gessle som inte spelar här i stan, men i grannkommunen så inte så jättelångt dit

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s