Sista arbetsveckan

Nu jobbar jag bara den här veckan, sen har jag 4 veckor ledigt!! 

Men kroppen har visst redan ställt in sig på ledigt, och tyckte inte alls att jag behövde somna igår kväll! Jag låg och vände och vred mig hur länge som helst innan jag somnade. Jag som nästan aldrig har svårt att somna! Men igår var det som förgjort! 

Nåja, till slut somnade jag ju. Och nog 17 sov jag som en stock nät klockradion skrällde igång. Det spelar ingen roll hur dåligt man sovit så sover man alltid när klockan sätter igång. Det är lagen om alltings naturliga djävlighet. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s