Hjälpa en kollega

Idag fick en av mina kollegor en allergisk reaktion. Hon frågade om jag visste nån som kanske kunde ha nån allergitablett, men jag visste ingen. Men som tur är så finns ett apotek ganska nära!

Så hon sa att då knatar jag dit snabbt! Men jag vågade inte släppa iväg henne själv. Tänk om hon blir sämre och får andnöd?! Så jag tvingade mig med henne! He he!  Hon fick inget val, jag sa bara att jag går med! Det gick bra dock, hon fick ingen andnöd eller så, utan vi gick dit och köpte tabletter och sen knatade vi upp till kontoret igen. 

Jobbigt när hon kände hur det började klia och blev svårt att svälja! Hua! 

Nu ska jag hem och packa för semestern! Packar in allt i bilen imorgon bitti och så kör jag till jobbet så jag kan åka direkt sen när jag slutar. Ska bli så skönt att komma ut på landet! Och att träffa M och L! Och på lördag kommer antagligen Frida och Pontus med tjejerna!! 

2 reaktioner på ”Hjälpa en kollega

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s