Växlande

När jag vaknade imorse var det grått ute. Och ganska blåsigt, kände jag när jag var ut och kissade. Och när jag tvättade händerna så kom inget vatten!  Förra sommaren läkte pumpen så man fick fylla upp den med vatten varje morgon, så jag kollade det. Men nix, det var fullt av vatten i systemet. Kollade kontakten och den satt i. Messade M som sa att jag skulle kolla propparna i lillstugan. Och mycket riktigt!  Det var en propp som gått. Så nu är den bytt och jag har vatten i kranen på tomten igen!

Solen kom fram några timmar, så jag har solat ett tag. Nu är det grått men fortfarande varmt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s