Medeltidsdagar

Från att ha varit själv på torpet till att hamna mitt i värsta trängseln inne i Arboga. Jag får en överdos av folk! Jag hade missat att det är medeltidsdagar nu. Trodde det var nästa vecka. Så jag har knatat runt och kikat lite i alla stånd.  Sett killen som brukar visa upp sig med sin häst och prata om horsemanship promenera med sin häst på gatorna, och sätta hästen vid en stolpe vid ett fik. Och så sitta på uteserveringen medan hästen väntar, som en hund. Så häftigt! 

Nu sitter jag och dricker en latte macciato och kikar lite på folk. Det här fiket ligger inte mitt i medeltidssmeten, så det är ganska lugnt. Skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s