Vilken helg!

Först kräftmys med M och L i fredags. Sen gick jag upp och satte mig i bilen på lördag morgon och åkte hem. Duschade och kastade ner ombyte och regnkläder och åkte till Anita. Marie kom oxå och vi satte oss i Anitas bil. Där plockade hon fram vin och snacks.

Så himla smarrigt!! Anita fick bara äta, hon fick vin när vi var framme. 

Framme var Djurönäset där vi checkade in och satt och babblade ett tag innan vi gick ner till restaurangen och åt trerätters. 

Maten var riktigt god, men servicen var det lite si och så med. Vi fick vänta jättelänge från att vi fick drickan tills förrätten kom, och sen mellan rätterna. Så jag höll på att svälta ihjäl! Så jag glömde fota resten av middagen. Men det var jättegod majskyckling med grönsaker och potatis till varmrätt och så creme brule till efterrätt. Mmmm!

Sedan knatade vi ner till Folkparken.

Där lirade Bo Kaspers orkester!!

Så himla bra konsert! Och inte en droppe regn fick vi på oss! 

Efter konserten satte vi oss i ett av sällskapsrummen med varsin kopp te och pratade ett tag innan vi gick och la oss. Så mysigt! 

Imorse åt vi god frukostbuffé innan vi åkte till outleten i Gustavsberg. Där knatade vi runt lite och shoppade en del innan vi åkte hem igen. Innan vi skiljdes åt så fikade vi hos Anita. Så himla mysigt dygn vi haft ihop!

Sen åkte jag hem och duschade och sen åkte jag tillbaka till landet. Nu har jag ätit och sitter i stugan och läser söndagstidningarna. Mys!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s