Skön dag! 

Idag låg jag och drog mig en stund när jag vaknade. Och när jag kravlade ur sängen så satte jag på mig bikinin direkt innan jag gick ut för att gå bakom dass. Då stod grannen på tomten! – Hej, är du vaken? Hon var ute på morgonpromenaden och hade hört av M och L att jag skulle vara här så hon kom förbi. Så jag satte på kaffe och så satt vi ute och fikade några timmar och babblade. Så trevligt!

När hon gått så tog jag fram boken och satt och läste. Har läst och suttit i solen hela dagen. Och badat i kanalen. Så skönt! Lite svalt i vattnet, 18°C. Men badbart! 

Nu har jag ätit middag.

Först stekte jag på champinjoner som jag köpte igår när jag handlade. Tog ur hälften till imorgon när jag tänker laga köttfärssås. Sen gjorde jag en omelett med gräslök som jag var ut och hämtade i landet. Det blev gott! Och jag har en bit av omeletten kvar till lunch imorgon. Perfekt!

Nu har jag värmt vatten och diskat upp och sitter med en kaffe. Lugnt och skönt!

Har ni det bra?

4 reaktioner på ”Skön dag! 

  1. Tackar som frågar, men du har det nog bättre 😊. Låter ju underbart! Själv började jag jobba igår och det drog ju i gång med en rivstart kan man väl lugnt säga…

    Gilla

      1. Men så var det ju förut! Man tog det lugnt, pratade om sommaren, kom så sakteliga in i matchen igen. Men nu, pang på bara. Jag är i chock.

        Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s