Inte bara grått…

…det regnar oxå. Ja, ja, det behövs och nu behöver jag ju inte vattna. För det kunde blivit knivigt. Igår gick nämligen pumpen sönder. Jag var in och bytte propp, igen, och när jag kom ut från lillstugan så hör jag ett konstigt bröl eller brummande från hagen. Och så ett POFF och så ett rökmoln från pumpen. Drog ur kontakten och smög mig fram och tittade på pumpskrället så det inte brann. Vill ju helst undvika en brand! Men den såg ut som vanligt. Men nu får vi nog köpa en ny pump. M skulle kolla om de kan hitta en och ta med när de kommer ikväll. 

Jag sitter inne och läser nu. Jag har stått på förstubron och tagit bort hår på benen. Jag ska fixa lite tills de kommer ikväll. Så de känner sig välkomna! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s