Heldag

Imorse sussade jag till 9.30 ca. Vaknade till vid 8 och insåg att det inte var sol, så jag somnade om. Skönt! 

Ringde Gunvor innan frukost och vi bestämde att vi skulle ringa och kolla om Pappsen och Styvmor var hemma. Och det skulle de vara! Så när jag var klar så åkte jag och plockade upp Gunvor.  Vi köpte med oss en smörgåstårta och drog iväg till Pappsen och Styvmor. Vi babblade och åt smörgåstårta och Styvmors rabarberpaj. Mumsigt!! 

Sen åkte jag med Gunvor hem och när hennes Anders kom hem så åt jag middag med dem. Gott och mysigt!! 

2 reaktioner på ”Heldag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s