Hemma

Gunvor och jag satt ute i solen in i det längsta igår! Bara njöt! Men till slut, vid 16-tiden så värmde vi rester och åt, sedan satte vi fart och diskade och städade. Och packade ihop.

Vid 18-tiden var vi klara och huset var skinande rent och fint, och allt undanplockat och fint. Och vi tog adjö av torpet för den här gången, och satte oss i bilen och rullade hemåt. M och L satt i sin bil och var på väg till torpet, men de skulle inte komma förrän lite senare, så vi väntade inte på dem.

Jag släppte av Gunvor hos henne och åkte vidare hemåt. Stannade i centrum och handlade lite och sen hem och släpade upp packningen. Packade bara upp toalettsakerna och kaffet. Sen satte jag mig med kaffe och mellis i soffan och kollade lite på TV.

Visst är det skönt att vara hemma och få duscha varmt! Men fasiken, jag hade gärna varit kvar på torpet ett tag till! Dels för att jag sover så otroligt gott där! Ska kolla om jag kan hitta en likadan madrass som jag har i sängen där. Den är några år gammal, så det kanske inte finns kvar samma längre. Hoppas!!

Nu ska jag packa upp, och sedan iväg på Kick off med jobbet! Ska bli kul!!

Ha en bra lördag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s