Brrrr

Samtidigt som min semester tog slut så kom hösten. Det var väl inte nödvändigt? När vi nu inte hade någon vår att tala om och inte världens bästa sommar heller, kunde vi inte fått en varm och skön september då? Det hade väl inte varit för mycket begärt, va?

Men icke, i skrivande stund är det 16 grader. Men i vinden är det inte så ”varmt” ens, kan jag lova. Hua, vad det är kallt! Jag har fleecetröja på mig. I N O M H U S!

Har insett att det nog var tur att min operation blev uppskjuten, för jag är lite förkyld. Inte så mycket, men låter raspig och hostar en del. Så en operation hade nog inte varit så bra, om det nu inte hade hunnit gå över, förstås.  De som vinterbadar påstår ju att man håller sig så frisk när man gör det. Nu har ju jag i 4 veckors tid badat (eller i alla fall blaskat av mig och blött ner mig) i 17 gradigt vatten. Och ändå känner jag mig lite förkyld?! Är 17 för varmt, eller?? Jag tyckte det kändes ganska nära som jag inbillar mig att bada i isvak känns…

Det är inget kul att vara småförkyl, för nu vågar jag ju inte träffa Korven!! Typiskt!! Idag hade jag kunnat varit där heeela dagen (om de inte slängt ut mig, så klart) men jag vill ju inte smitta det lilla livet. Så i stället har jag tvättat det sista och varit och fått en massage. Har fortfarande ont vid mitt vänstra skulderblad. Inbillar mig att massage är bra då, det känns i alla fall bra! Men det är det enda jag gjort utanför hemmets 4 väggar idag. Det lockar inte att gå ut, precis!

Annars hade jag en tanke om jag skulle åka och köpa en kruka så jag kan plantera om monsteran. Men den kan stå i sin lilla kruka ett tag till…

8 reaktioner på ”Brrrr

 1. Skulle du kunna vara så vänlig och ta semester fyra veckor till! *burr*

  Håller helt med dig, det är inte roligt att gå och dra på en förkylning även om den är av storleken ”små-”. Krya på dig!

  Gilla

 2. Morrn.
  Jag ar samma väder som dig (vi bor inte så långt från varandra). Men det är inte roligt att se (på väderprognosen) och få höra av huskorset, jag menar min blivande fru, att hon har minsann 25+ och sol… 😦

  Gilla

   1. Ja jag tyckte att det var det ända anständiga att göra, eller hon sa till mig att jag skulle tycka det! 🙂
    Skämt o sido. Hon är nog den jag har letat efter hela tiden, så jag skulle vara väldigt dum om jag inte gifte mig med henne 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s