Rasande fart

Hösten fortskrider i en rasande takt! 13 grader idag, och regn! Inte direkt så man är sugen på klänning och barbent…

Jag köpte ju en ny klockradio när jag var hemma en sväng på semestern. Igår var det dags att för första gången ställa den på väckning. Hade manualen framme och läste igenom hur man gör. Inga konstigheter! Följer manualen till punkt och pricka. Men icke! Det blir ingen väckning! Hur jag än gör så får jag inte till det!

Testade till och med att läsa manualen på ett av de andra språken, tror det var norska eller kanske danska, men det stod exakt samma. Tänkte att de kanske skrivit fel, eller glömt ett moment, i den svenska versionen. Men nej då. Man kan väl säga att det är typ den viktigaste funktionen på en klockradio? Så jag ska se om jag har sparat kartongen och så gå tillbaka med den. Om de kan lista ut hur man ställer in väckningen så tar jag den med hem igen, annars får jag köpa en annan.

Idag är första arbetsdagen efter semestern. Det är konstigt, det där med tid. Det känns både som att jag haft en lång ledighet och som att det var nyss jag såg fram emot semester. Skumt, det där! Hur om helst, jag börjar jobba först 15 idag, så på så sätt blir det en mjukstart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s