Skit bakom spakarna

Knatade upp till Clas Olsson med min klockradio och talade om att jag inte lyckas få den att väcka mig. 2 killar fnulade,  läste instruktioner och lyckades, till slut,  få till det. Så det går, men till mitt försvar så var det fasen inte lätt att få till det. Nu ska jag försöka själv när jag kommer hem…

Innan jobbet knatade jag lite på stan och så åt jag favoriten på Haymarket. 

Jag tror jag hunnit vänja mig av med att jobba! Jag är helt slut i pallet efter att jag jobbat 15-20 idag!  Ja, ja, man är snart inne i det igen! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s