Det gick, jag överlevde! 

Jaja hämtade mig och vi åkte till gymmet. Och man kan väl säga att jag tappat flås, minst sagt. Styrka oxå,så klart,men mest flås. Jösses vad det var tufft!

När Jaja släppte av mig hemma så höll jag, på riktigt, att ramla omkull när jag klev ur bilen. Benen nästan vek sig! Heeelt slut!  Och kläderna kunde man nog vrida ur. Phu! Men, jag gjorde det så jag är stolt över mig själv! 

Hemma igen sedan så satte jag mig snabbt framför TV:n för att se Hollywoodfruarna. Men, det började först kl 21!? Det har ju alltid börjat klockan 20! Hrmph! Så nu var det samtidigt som Bigest loser VIP. Jag brukar aldrig titta på BL, men jag vill se galna Anna Book. He he! Så jag gjorde så att jag kollade på fruarna och kommenterade inne hos Fitterbittan i pauserna. Och sen kollade jag på BL på play efteråt! 

I båda programmen är den ena knäppare än den andra…

2 reaktioner på ”Det gick, jag överlevde! 

  1. Idag ja! Men i morgon när träningsvärken kommer då?? 😉

    Ha det gått i morgon em 😉 Och du vet väl att bästa sättet att bli av med träningsvärk är att träna mer 😀

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s