Oj oj oj, aj aj aj

Nu har jag träningsväek Ö V E R A L L T! Aj! Trappor är inte kul. Och idag ska vi träna igen. Men det var inga roliga pass på gymmet så vi ska träna var och en hemma. Jag ska damma av mitt gå-band och så slita och dra i mina nya gummiband. Det förra har jag dragit sönder… Blev visst väldigt stark av träningen, där ett tag.. Pojken som såg mig göra det,  såg djupt imponerad ut. He He! !

4 reaktioner på ”Oj oj oj, aj aj aj

  1. Bara att träna på. Behöver du lite styrketräning har jag 4 pallar med mursten som behöver flyttas innan vintern 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s