Operan

Igår på dagen så fick jag ett mess från Nästanguddottern som frågade om jag hade nåt bokat på kvällen. Jag svarade att det hade jag inte. -Åh, vad bra! Mamma och jag skulle på en grej, men jag är sjuk. Messa henne att du kommer istället för mig, svarade hon. 

Eeehhh, ja visst. Visste ju visserligen inte vad jag bokade upp mig på, men det fick bli en överraskning! Så jag messade Anita. Tog ett bra tag innan jag fick svar, så när jag fick det visade det sig att jag skulle få svårt att hinna. Skulle sluta jobba 18.30 och 19.00 skulle jag vara på operan. Klockan var nu 18.10 och som tur var fanns 1 av våra chefer på plats, så jag frågade om jag fick gå tidigare. Och det gick bra! 

Så jag kastade mig iväg!! Och hann!! 

Vi skulle se Trollflöjten. Så vacker sång och musik! Och vi hade så bra platser. Längst fram i en loge, vi såg hela scenen perfekt!

Operan är ju så vacker inuti. 

I pausen stod vi under en gigantisk kristallkrona och drack champagne! Så min oplanerade kväll som mest troligt skulle slutat i TV-soffan blev lite annorlunda, kan man säga. Mycket bättre! 

För övrigt kan jag tala om att det inte var kul att gå ner för trapporna hemma när jag gick iväg imorse. Aj! Träningsvärken är kvar, och förstärkt.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s