Helg!

Nu har jag klarat av första arbetsveckan efter semestern! Kan säga att det ska bli skönt med helg nu!

Konstigt det där, man kan ju tycka att det inte borde vara nån match alls att jobba när man varit ledig och slappat i 4 veckor. Men det ÄR det.

Idag hade jag sällskap av den där tysta, taggiga typen igen på lunchen. 😉

För övrigt längtar jag efter att hostan ska gå över, så jag kan träffa den här godingen snart!

Har ju längtat i 40 veckor och så hinner jag bara träffa henne 1 gång och så får jag hosta! Utan att vara det minsta förkyld eller sjuk för övrigt, så det är verkligen helt onödigt! Men då vågar jag ju inte träffa en nykläckt liten Korv, ju! 😣

2 reaktioner på ”Helg!

  1. Din hosta kan nog ändå inte jämföras med de livsfarliga dagisbacillerna som storasystern drar hem 😂. Minns att mina två små var förkylda fr o m den dag de kom hem från bb. Å andra sidan var de fullständigt immuna mot allt när de väl började på förskolan 😉. Men skämt å sido, det kan ju vara bra att du blir frisk först – du får googla upp en massa huskurer för att skynda på processen 😃

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s