Tröttmössa

När klockradion skrällde igång så vaknade jag, låg kvar och tänkte lyssna på nyheterna. Det brukar jag göra. Efter ett tag undrade jag varför det aldrig blev nyheter, och tittade på klockan. Den hade passerat nyheterna med råge! Jag måste ha sovit som en sten genom hela nyhetsuppläsningen! Oj då….

Jag kollade på Wahlgrens värld igår. Så himla kul! Christina Schollin är uppenbarligen inte lättstressad! Men det har inte gått i arv till Bianca, direkt.. Fniss!

Hittade en så bra grej på Facebook! 

Sant, eller hur?

Idag fredag! Hoppas ni får en bra dag! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s