Gudson och vänner 

Igår var jag, Anita och Nästanguddottern hos Gudsonen på lunch. Han har precis flyttat hemifrån till sin första egna lägenhet. Hur gick det till, sen när blev det okej att typ 10-åringar bor själva? ?? För inte är han väl äldre än så?? Jag är inte redo!!! 

Hur som helst så är det en jättefin 2:a, högst upp i ett 3-våningshus med fönster i 3 väderstreck. Så ljus och fin! 

Jag hade självklart med inflyttningspresent! Köpte 1 presentkort på Åhléns och så fick han en byggsats. Byggsatsen kommer bli en grön växt. Eller, det är redan en grön växt, men den måste få rötter och planteras.

Vasen får han låna tills det kommit rötter.

Och så fick han en kruka och blommjord. Ett gör-det-själv-kit liksom! 

På kvällen var jag hos Wilbur som fyllde år. Hon bjöd på god mat och de talade om att yngsta dottern nu oxå fått lägenhet och flyttar in i november. Jösses, barnen börjar bli vuxna!! Så glad för hennes skull, så klart! Och dessutom så kommer hon bo bara 3 tunnelbane stationer från mig! Kul! 

Wilbur fick en så fin medaljong av sina döttrar! Den var lite annorlunda,  det brukar ju vara 2 små foton som får plats, men när man öppnade den här så var det 4 bilder man kan sätta in. Då sa Blidö och jag genast att då blir det så klart maken och döttrarna i 3 ”fack” och i det fjärde måste det så klart vara en bild på oss 2! När vi skulle ta en bild så sa Wilburs syrra att då vill hon oxå va med, så vi klämde ihop oss.

Vi skrattade så vi nästan kissade på oss!! Ni vet väl hur små såna bilder i en medaljong är? Vi tänkte att vi verkligen måste trycka ihop oss!

Vi hade så kul!! 

Jag har sån tur som har så fina vänner! Wilbur och jag har känt varandra sen vi var 13. 40 år i år!! Och vi lärde känna Blidö när vi började gymnasiet. Så mycket kul vi haft ihop!! Skrattat så tårarna runnit massor av gånger. Men även funnits för varandra när tårar runnit av andra orsaker. Riktiga vänner! 

2 reaktioner på ”Gudson och vänner 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s