Fiskstinkande tanten

Till lunch idag åt jag tonfisksallad. Jättegott,  inga konstigheter. Förutom att jag nu känner en svag, men omisskännlig doft av tonfisk var jag än är. Slutsatsen jag drar är alltså att jag luktar tonfisk! Och tonfisk må vara gott att äta, men det är inte vad jag vill lukta. Och jag fattar inte varför jag nu gör det?! Jag spillde inget, och ser ingen fläck nånstans om jag nu skulle gjort det utan att märka det. Ett mysterium!

Förutom att jag alltså är ute och åker tunnelbana med en air av fisklukt runt mig så känner jag mig rätt nöjd med dagen. Dels så fick jag en kallelse till op på torsdag och då talade jag om att jag hostar men för övrigt är helt frisk. Det var ingen fara, bara jag inte har feber. Så nu är jag lättad, op blir av! 

Dels så har jag redan slutat, så jag har en lång kväll nu! Jätteskönt! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s