God morgon 

I natt vaknade jag av att regnet smattrade mot sovrumsfönstret. Det verkade ösa ner! Så jag tänkte att jag nog skulle vara tvungen att ta på regnkappa och stövlar idag. 

Men när det var dags att skutta (Jo, för det gör ju jag…) ur sängen så hade det slutat regna och de sa på radion att det var goda solchanser idag! Tack för det! Då slapp jag dra på mig sjumilastövlarna! Ett paraply ligger i väskan, just in case.

Idag efter jobbet ska jag gå in på apoteket och köpa en duschpåse, eller vad det nu kan heta, att ha på foten sen. Så att den inte blir blöt när jag duschar. Det ska visst finnas nån slags ”strumpa” i plast. Låter enklare än att tejpa en vanlig plastpåse. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s