Planer

Eftersom jag inte får äta eller dricka annat än vatten, kaffe och te utan mjölk efter kl 24 inatt och jag ska vara inne för operationen först klockan 13 imorgon så är planen att sova in i det längsta imorgon. Och äta 23.30! 

Min chef har oxå opererats för Hallux Valgus på samma ställe, och sa idag att hon varit vaken. Hjälp!! När hon sa det så sa jag direkt att jag vill inte göra när de knackar och sågar i benen! Hon sa att hon haft mobilen med headset i öronen och lyssnat på musik. Så nu har jag laddat ner en radio-app i mobilen. Men jag hoppas att jag blir sövd!! 

Innan jag lägger mig så ska jag duscha och tvätta mig med Hibiscrub. Och så rena lakan i sängen. 

6 reaktioner på ”Planer

 1. Har du inte frågat om du blir sövd? Har dom inte berättat vad som kommer att hända?
  Hur det än blir så ”Lycka till”

  Gilla

  1. Jag har fått papper där det står att man antingen får lokalbedövning eller blir sövd. Så jag får väl se imorgon. Får jag välja vill jag bli sövd, även om jag vet att det är bättre att vara vaken.
   Tack!!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s