Torris

När jag hade duschat igår och tvättat hela mig med Hibiscrub så gick det bra att inte smörja in mig. Det stramade lite, men var okej. Men nu, på morgonen! Det KLIAR på hela kroppen!! Jag håller på att bli tokig!

Och hungrig är jag… Drömde om ostsmörgås med röd paprika på. Ha ha!! Det är ju ganska fånigt, för det är klart att man kan klara av att låta bli att äta frukost. Men just frukost är ju så gott!

Åååhhh, det kliar/sticker i hela huden!!! Gaaaahhhhh!!!

2 reaktioner på ”Torris

  1. Det är olika det där med krämen har jag förstått. Jag har fått duscha och smörja in mig precis som vanligt inför mina förlossningar (snitt). Rena lakan och rena underkläder var allt de var lite mer specifika kring minns jag 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s